Jobba hos oss

Kontakta oss för mer info!

Vi rekryterar

Blarck Sverige AB är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering. Vi tillhandahåller och förmedlar även tjänster inom pool och grundbyggnation. Hos oss finns dessutom utrustning för specialtillverkning av isolermaterial inom markentreprenad, t ex. rör- och lådisolering. Företaget är lokaliserat på Väddö.
Blarck Sverige AB grundades under 2016 av 4 personer som gemensamt har en bred kompetens inom flera olika branscher, bl a bygg, mark och teknisk service. Idag är 3 av dem fortfarande verksamma inom bolaget. Företaget har under det senaste året haft en stark tillväxt och med sina höga ambitioner och stora visioner ser framtiden mycket ljus ut.
Därför söker vi nu nya medarbetare med viljan och drivet att växa tillsammans med oss.
Är du den vi söker?

Produktionspersonal:

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen, gärna inom bygg eller likvärdig utbildning. Du ska ha ett öppet sinne, vara förändringsbenägen och ha lätt för att lära dig nya saker. Du ska ha förmågan att arbeta väl i grupp, men även kunna lösa eventuella problem på egen hand. Du ska kunna hantera MS Word och Excel samt företagets mailsystem. Du ska ha lätt för att kommunicera i svenska i tal och skrift.

Företaget växer i snabb takt så det är därför viktigt att du kan hantera stressiga situationer.

B-körkort är ett krav och BE är meriterande.

Du rapporterar till produktionschef och använder dig av vårt affärssystem Bygglet.

Vi har inget krav på tidigare arbetslivserfarenhet, men det är meriterande om du har kunskaper inom:

  • Erfarenhet av EPS (cellplast)
  • Erfarenhet av CAD/CAM
  • Erfarenhet av poolbyggnation

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare, som påbörjas med 6 månaders provanställning.

Låter detta intressant? Tveka inte att maila din ansökan med CV och personligt brev till fredrik@blarck.se Märk ansökan med ”produktionspersonal”. Senast den 2 februari 2022 vill vi ha din ansökan.

GDPR
Dina personuppgifter kommer endast att användas under denna rekryteringsprocess och så fort den är avslutad så raderas de från vår mailserver. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor ang. detta.

Scroll to Top