Thermopool

Gör en kalkyl i vår prisuträknare

En mer miljövänlig Thermopool

Vill du förverkliga dina pooldrömmar men samtidigt vara miljösmart? Vi har utvecklat en stabil och hållbar poolstomme med minskad miljöpåverkan.

Traditionella Thermopoolstommar har i regel en kärna bestående av betong, ett material som vid tillverkning släpper ut mycket koldioxid. Vi har därför utvecklat en poolstomme med samma isolerande egenskaper, men med minskad användning av betong.

Vår Thermopool består av en stabiliserande konstruktion av betongpelare samt en kärna av Cellplast S150, 200mm i tjocklek med runda inskurna pelare. Ytskiktet består av släta, hårdgörande PVC skivor som i princip kan användas som underliggande material för liner. Vi rekommenderar dock en underliggande duk som skyddande material. Väggblocken levereras i längder om vanligtvis 2m men även mindre längder för att rätt poolstorlek ska kunna byggas.

Ett 2m block väger endast 15kg och kan därmed hanteras av en person. Blocken monteras ihop med vårt smarta låssystem. Efter att armering har lagts på̊ plats så gjuter man i pelarna och krönbalken. Betongåtgången är ca 45l /m vägg vilket innebär att en 4x8m pool behöver ca 1200l till väggarna. Till poolväggarna levererar vi ett komplett grundpaket inkl. armering. Endast betong införskaffas av beställaren.

Denna byggsats är perfekt för ”gör det självaren” och konstruktionen gör poolbyggandet till en fröjd.

Vi kan givetvis även erbjuda allt som en totalentreprenad. Gör gärna en kalkyl i prisuträknaren och skicka din förfrågan till oss.

Pooltillbehör

Till våra poolstommar kan vi även leverera pooltillbehör från våra samarbetspartners Gullberg & Jansson, Astral (Fluidra) samt Chemoform Scandinavia, så att du får en komplett byggsats från en och samma leverantör. Se katalogerna för ett brett sortiment av bland annat liners, pooltak, poolvärmepumpar mm.

 Gullberg & Janson Poolkatalog
 Fluidra Poolkatalog

 

Om oss

Pooldrömmar är en del av Blarck Sverige AB som är beläget på Väddö i Roslagen. Blarck Sverige AB startade år 2016 och är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering. Vi levererar pool i Stockholm & Uppsala med omnjed. Populära områden vi har levererat till: Norrtälje, Älmsta, Väddö, Grisslehamn, Singö, Täby, Roslagsbro, Vätö mm.

Läs mer om Pooldrömmar

Rulla till toppen