Om oss

Beställ din endagsinstallation idag!

Om oss

Pooldrömmar är en del av Blarck Sverige AB som är beläget på Väddö i Roslagen. Blarck Sverige AB startade år 2016 och är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering.

Vi på Pooldrömmar tillhandahåller och förmedlar tjänster inom poolbyggnation och är dessutom en materialtillverkare samt leverantör av poolprodukter.

Vårt sortiment består av Thermopooler med en egenutvecklad poolstomme som är mer välisolerad än traditionella poolstommar. Vi erbjuder dessutom vår nyutvecklade poolstomme i sandwichkonstruktion, ett mer miljövänligt alternativ med samma kvalitet, fast till ett bättre pris.

Med möjlighet till totalentreprenad kan vi hjälpa dig genom alla stegen – från pooldröm till badklar pool, med installation på endast en dag.

I dagsläget levererar vi endast pooler i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Pooldrömmar Logo

Lär känna oss på Pooldrömmar

Fredrik Eng

Delägare / Produktionsansvarig
010-175 30 10

Markus Holstein

Delägare / Säljansvarig
010-175 30 11

Mikael Blarck

Delägare / Markansvarig
010-175 30 12

Louise Tamp

Marknadsansvarig
070-732 48 75

Silviu Ivascu

Pooltekniker

Rasmus Eriksson

Pooltekniker

Fredrik Karlsson

Pooltekniker

Carl Elelid

Pooltekniker

Bengt Krigare

Pooltekniker

Kim Österman

Pooltekniker

Pontus Strandberg

Pooltekniker

Har du några frågor?

5.0 i Kundnöjdhet

Vi beställde vår pool från Pooldrömmar under maj 2016 och den blev klar under juli 2016. Poolen är 4 x 8,5 meter med automatisk pooltäckning samt trä altan som byggdes av samma leverantör.
Markarbeten, byggnation och teknisk installation har fungerat mycket bra och vi har haft en fantastisk sommar med mycket glädje för hela familjen! Fredrik Eng har tillsammans sina kollegor verkligen gjort det bra och finns alltid tillhands om vi behöver råd eller uppdateringar.
En av de bästa sakerna var att vi fick en helhetsentreprenad och slapp koordinera med flera entreprenörer då vi kunde beställa allt från markarbeten till el och trä altan som snabbt kom på plats. – Per & Anna på Singö

Scroll to Top