Pooldrömmar – din poolleverantör i Roslagen

Lär känna oss på Pooldrömmar

Lär känna poolarna på Pooldrömmar

Pooldrömmar är en del av Blarck Sverige AB som är beläget på Väddö i Roslagen. Blarck Sverige AB startade år 2016 och är en materialtillverkare samt leverantör av produkter inom pool, grund och markisolering.

Vi på Pooldrömmar tillhandahåller och förmedlar tjänster inom poolbyggnation och är dessutom en materialtillverkare samt leverantör av poolprodukter. Vi har ett sortiment av högkvalitativa, prisvärda pooler, alla tillverkade hos oss på Väddö.

Thermopooler

Vårt sortiment består bland annat av Thermopooler med en egenutvecklad poolstomme som är mer välisolerad än traditionella poolstommar. Våra Thermopooler är en utmärkt byggsats för ”gör det självaren”. Markarbete, arbete samt betong tillkommer. Vi kan givetvis även erbjuda allt som en totalentreprenad. Be om offert.

Vi säljer vår egna utvecklade poolstomme med stabiliserande konstruktion av betongpelare. Konstruktionen gör poolbyggandet till en fröjd. Poolstommen består av en kärna av Cellplast S150, 200mm i tjocklek med runda inskurna pelare. Ytskiktet består av släta, hårdgörande PVC skivor som i princip kan användas som underliggande material för liner. Vi rekommenderar dock en underliggande duk som skyddande material. Väggblocken levereras i längder om vanligtvis 2m men även mindre längder för att rätt poolstorlek skall kunna byggas. Ett 2m block väger endast 15kg och kan därmed hanteras av en person. Blocken monteras ihop med vårt smarta låssystem. Efter att armering har lagts på plats så gjuter man i pelarna och krönbalken. Betongåtgången är ca 45l /m vägg vilket innebär att en 4x8m pool behöver ca 1200l till väggarna.

Thermosandwich

Thermosandwich är vår nyutvecklade poolstomme i sandwichkonstruktion. Denna poolstomme består av en komposituppbyggd konstruktion av korrosionsbeständig magnelisplåt och cellplast. Läs mer om magneliplåt.
Den är ett mer miljövänligt alternativ med samma kvalitet och dessutom till ett bättre pris.

Poolen kan ställas både ovan eller under jord, med eller utan återfyllnad av jordprodukter. Den behöver endast en avjämnad yta då poolbotten likaväl som väggarna är en självbärande isolerad sandwichkonstruktion. Det vill säga, ingen betong behövs, vilket skapar en stor besparing.

Denna pool levereras med vår unika endagsinstallation, då vi både levererar, installerar samt driftsätter med vatten och teknik. Se vår video om endagsinstallation.

Denna pool finns just nu i följande standardutförande:

Bredd: 3m, 3,5m, 4m
Längd: 6m, 7m, 8m.

Med möjlighet till totalentreprenad kan vi hjälpa dig genom alla stegen – från pooldröm till badklar pool, med installation på endast en dag.

Läs mer om våra produkter

Rulla till toppen